Szakirodalom

Ha szeretne kapni értesítést arról, hogy az oldalunkra új szakirodalom vagy új szakcikk került fel, töltse ki az erre vonatkozó űrlapot.

Fürdők Kézikönyve

8 évvel ezelőtt

Az uszodás-fürdős szakma számos rész szakterületet foglal magában. 

Schwimmbäder

8 évvel ezelőtt

Kifejezetten az uszodák gépészeti rendszereivel foglalkozik korunk legismertebb uszodás szakértőjének, Christoph Saunus úrnak Schwimmbäder című, több kiadást is megért, német nyelvű igényes szakkönyve.

Szanitertechnika II.

8 évvel ezelőtt

 A németül vagy angolul nem tudók a Saunus könyv egy ~200 oldalas kivonatát olvashatják el Hugo Feurich Sanitertechnika 2. című magyarul hozzáférhető könyvében. 

Schwimm- und Badebeckenwasser

8 évvel ezelőtt

 Kifejezetten az uszodai vízkezeléssel foglalkozik Wolfgang Roeske Schwimm- und Badebeckenwasser című német nyelvű könyve. 

Pool and Spa Water Treatment and Analysis

8 évvel ezelőtt

 Azoknak, akiket elijesztenek a több száz oldalas könyvek javasoljuk a Tintometer® Group www.lovibond.com oldaláról letölthető Pool and Spa Water Treatment and Analysis kiadványát. 

Az otthoni úszómedencékről

8 évvel ezelőtt

 A kifejezetten a magán medencék iránt érdeklődőknek ma is aktuális információkkal szolgál a Szép Házak újságban 1992-1995 között megjelent 20 részes cikksorozat 

Víz-és Szennyvíztisztítás I.

8 évvel ezelőtt

A legendás TERVEZŐ Pálhidy Attila Víz- és szennyvíztisztítás I, című nagyszerű könyvében röviden (223 oldalon), mégis igen velősen foglalja össze a legalapvetőbb vízkezelési technológiai ismereteket.

Víztisztítás-Üzemeltetés

8 évvel ezelőtt

 Öllős professzor úr terjedelmes könyve nélkülözhetetlen a vízkezelés tudományában jártasságot szerezni kívánók részére.

Címkék: Szakirodalom

Több bejegyzés